Кременчужани привезли купу золотих нагород з міжнародного фестивалю

6.05.2011, 09:42 Переглядів: 3 560
Наприкінці квітня в Угорщині пройшов V міжнародний фестиваль “Веспремські весняні ігри”.
Театр танцю Світлани Шумкової

Наприкінці квітня в Угорщині пройшов V міжнародний фестиваль “Веспремські весняні ігри”. Це масштабний фестиваль, на якому зустрічаються та змагаються найрізноманітніші творчі колективи – танцювальні, вокальні, театральні тощо. Отримали запрошення і два кременчуцьких творчих колективи – Театр танцю Світлани Шумкової та зразковий ансамбль естрадно-спортивного танцю “Фурор”. Обидва колективи працюють на базі ПК “Кредмаш”.

Дві золоті медалі – Театр танцю Світлани Шумкової

 Театр танцю виступив у номінації “класична хореографія” у двох вікових категоріях: 8-12 років та 16-22 роки. І в обох категоріях отримав по золотій медалі. Прискіпливе журі конкурсу  окремо відзначило два номери – “Ельфи” та “Подих весни”. “Ельфів” танцює молодша група (ви бачите їх на фото), і це найсимпатичніші ельфи, які коли-небудь пурхали  в Кременчуці. На угорців вони теж справили неабияке враження. 

Кременчуцька балерина отримала подяку журі

Юлю Єгорову – солістку Театру танцю, знову хвалили. Цього разу – на  вищезгаданому міжнародному фестивалі в Угорщині. Вікторія Подольська – член журі фестивалю та відома російська балерина – відзначила точність та чистоту рухів кременчуцької танцівниці, її “школу”.

Ансамбль “Фурор” привіз золоту медаль

Зразковий ансамбль естрадно-спортивного танцю “Фурор” теж дуже вдало виступив на фестивалі “Веспремські весняні ігри”. В номінації “спортивна хореографія” “Фурор” єдиний представляв Україну.  Кременчуцькі танцівники показали два номери – “Моє покоління” (цей номер дуже сподобався журі) та “Опівнічне диско” (а цей номер сприйняла “на ура” публіка). До речі, кременчуцька публіка теж дуже любить дивитися “Опівнічне диско”.   “Фурор” отримав золоту медаль та поділив призове І місце з російським колективом “Імпульс” (Тольятті).



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх