Гала-концерт, на який ніхто не потрапив

6.05.2011, 10:04 Переглядів: 2 656
Два кременчуцьких творчих колективи прийняли участь у третьому турі Всеукраїнського конкурсу народної хореографії ім. Вірського.

Два кременчуцьких творчих колективи – Театр танцю Світлани Шумкової та ансамблю пісні і танцю “Славутич” блискуче пройшли два відбіркових тури Всеукраїнського конкурсу народної хореографії ім. Вірського і дійшли до третього туру. А також мали виступити на фінальному гала-концерті конкурсу в Києві. 26-29 квітня вони з’їздили до Києва, де проходив третій етап конкурсного відбору, набрали високий бал, та з незрозумілих причин не потрапили до списку колективів, заявлених на участь у гала-концерті.

Керівники обох кременчуцьких колективів (Світлана Шумкова та Володимир Смоляков) дуже стримано коментують ситуацію, і уникають будь-яких некоректних оцінок та припущень. Та все-таки вони не приховують свого здивування рішенням журі. Варто зазначити, що жоден творчий та професійний хореографічний колектив Полтавщини не потрапив на гала-концерт конкурсу. Навіть такі сильні учасники, як представники кафедри хореографії Полтавського педуніверситету та кафедри хореографії Гадячського училища культури.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх