Що покажуть у новорічну ніч

31.12.2011, 08:07 Переглядів: 4 851

Що покажуть  у новорічну ніч
Нас розважатимуть російські мюзикли та українські жартівники

Для кременчужан телевізор залишається повноцінним членом сім'ї, тож зустрічати Новий рік вони будуть у його блакитному сяйві. Окрім традиційного привітання Президента, українцям запропонують подивитися різноманітні шоу – від московських мюзиклів до київських пародій. Тож «ТелеграфЪ» з'ясував, чим розважатимуть нас із вами головні телеканали країни.

 

Новий канал

 

Ніч подарунків

 
Чемпіони світу з новорічного настрою у парному розряді – найхаризматичніший Дід Сергій Мороз Писаренко та його трохи незвична Снігуронька Євгеній готові роздавати подарунки! А їх помічники - позитивні, яскраві та улюблені ведучі Маша Єфросініна, Олександр Педан та Сергій Притула - вже «замінували» все навколо піснями, гумором та іншими цікавинками!
Серед учасників: Потап і Настя, Віра Брежнєва, Ірина Білик, групи «Нікіта», «ТІК», «Арктика» і інші.


Після роздачі подарунків на глядачів чекають гастарбайтери Равшан та Джамшут у блокбастері «Наша Russia: яйця долі».

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

2+2


Свято з чоловічим характером


Оскільки цей канал позиціонує себе як чоловічий, то і програмне наповнення у святковий вечір буде відповідним: багато хорошого чоловічого кіно, святкові серії «Солдатів», новорічні випуски Comedy club.

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

 

СТБ


Новий рік під прапором революції «Х-фактору»


У святкову ніч глядачі нарешті дізнаються, хто отримає 2 мільйони гривень та титул головного співака країни. Його оберуть за результатами глядацького голосування. Святковий настрій забезпечать сюрпризи від суддів проекту та всіх учасників, які повернуться на сцену, щоб виконати свої найкращі номери.

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

Україна


Сердючка стане Джином, Ані Лорак – царівною Будур


Телеканал підготував для своїх глядачів мюзикл «Аладдін». Головну роль зіграє Оскар Кучера. Виконувати його бажання буде Андрій Данилко, якому дісталася роль Джина. Ані Лорак постане перед глядачами в образі царівни Будур. За її руку і серце битимуться Філіп Кіркоров, Микола Басков та Сергій Лазарєв. У традиційний сюжет продюсери мюзиклу ввели нових персонажів. Наприклад, глядачі познайомляться з мамою Аладдіна, її зіграє Олена Воробєй. Лоліта Мілявська очолить зграю розбійників, до складу яких увійдуть хлопці з гурту «Дискотека Аварія».


Також телеканал покаже традиційний «Блакитний вогник», де заспівають Юрій Антонов, Олег Газманов, Лара Фабіан та Ігор Крутой, Валерій Леонтьєв і Олена Ваєнга, Софія Ротару, Ірина Аллегрова, Лоліта, Ані Лорак, Алсу, Діма Білан, Григорій Лепс, Йосип Кобзон та інші зірки.

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

 

Інтер


Зірки, зірки і ще раз зірки! + 95 квартал


Ввечері 31 грудня на глядачів чекає «Новорічний парад зірок»! Над сценарієм до цього проекту працювали жартівники зі «Студії Квартал-95». Зйомки проходили в Москві, у павільйоні «Мосфільму» – на площі майже у дві тисячі квадратів спеціально створили шикарні декорації.


Ось неповний список учасників: Лев Лещенко, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Діма Білан, Юрій Стоянов, Сосо Павліашвілі, Лоліта, Надія Бабкіна, Надія Кадишева, Анна Семенович. Всі знаменитості, включаючи ведучих – Володимира Зеленського та Максима Галкіна, постануть у незвичних образах. Приміром, Зеленський, Кіркоров та Оксана Федорова влаштують новорічний випуск програми «На добраніч, діти» – Володя і Філіп будуть Хрюшею та Філею.

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

ICTV

 
Пародії на зірок у новорічній «Великій різниці»


31 грудня канал покаже програму «Велика різниця. Краще!» – найвдаліші пародії української версії програми. Наприклад, на Вакарчука і групу «Океан Ельзи», Олега Скрипку та «ВВ», Аллу Пугачову, Вєрку Сердючку, Доктора Хауса і багатьох інших улюблених зірок!


Також в ефір вийде програма «Козирна премія», де роздадуть нагороди всім російським та українським зіркам, які виділилися в цьому році.
Серед інших сюрпризів: «Наша Russia. Найкраще», новорічний спецвипуск програми «Самозванці», а також багато кіно та мультфільмів.

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

1+1


Олів'є-шоу 2012


Безліч пісень та привітань із Новим роком розпочнуться ще з вечора та продовжаться майже до ранку. Їх перервуть лише звернення Президента та дискотека 90-х (о 01.00).

 

Що покажуть  у новорічну ніч

 

Перший


Все – в сім'ю


У новорічну ніч для глядачів цього каналу прозвучить «Мелодія двох сердець». Це перший в Україні фестиваль родинної творчості. Ідею його створення ще 11 років тому втілили в життя народні артисти України Світлана і Віталій Білоножки. Ви почуєте знаменитий хіт Луї Армстронга «Let My People Go» і нові аранжування старих добрих пісень у виконанні Віталія Білоножка і його десятирічного онука. Ви оціните гру на скрипці міністра культури Михайла Кулиняка і його доньки. Спеціальні гості фестивалю – популярне тріо «Bad Boys Blue», вони  покажуть, як звучить мелодія трьох сердець по-німецьки.


Нас чекають виступи дуетів «Алібі», Яна Табачника та Тетяни Нєдєльської, Сніжани Єгорової та Антона Мухарського, братів Пономаренко, Світлани Лободи, Володимира Данильця і Володимира Моісеєнка («кролики»), Світлани Суркіс і переможця «Х-фактора» Олексія Кузнєцова. А ведуча програми «Легко бути жінкою» Ольга Сумська вийде в цей вечір на сцену з цілим ансамблем: дочками Анею та Антоніною, мамою Ганною Іванівною і чоловіком Віталієм Борисюком.

 


НТН


Вечір Задорнова та Меладзе


Готувати глядачів до свята почне відомий сатирик Михайло Задорнов із програмою «Не дай собі засохнути». Після привітання Президента, в Новий рік нас поведе останній романтик Валерій Меладзе.


О 02.40, для тих, хто «переживе» дві години ліричних пісень, покажуть фільм «Справжній Дід Мороз».

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх