Затяті кавомани надають перевагу натуральній свіжозмеленій каві. Існує багато способів її приготування, та найбільш поширений — варіння в турці
Звучить це просто, здавалося б, що там, залити каву водою і поставити на вогонь. Однак таким чином не вдасться розкрити повний смак кави.
Складові:
Приготування:
У турку засипати каву, цукор і сіль. Сіль розкриває смак і аромат напою. Перемішати складові. Влити холодну воду не вище рівня початку носика турки. Поставити каву на середній вогонь. Через кілька хвилин у кави почне підніматися пінка.
Щойно пінка почне «тікати», турку слід зняти з вогню і почекати, доки пінка спаде. Потім повернути каву на вогонь і почекати, доки пінка знову підніметься. Знову прибрати турку. Що міцнішу каву ви любите, то більше разів слід прибирати й повертати на вогонь турку.
У кінці варіння в турку влити ложку крижаної води. Почекати дві хвилини й вилити напій у чашку.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.