Буряк по-корейськи: рецепт закуски від газети «Для дому і сім'ї»

22.11.2023, 15:05 Переглядів: 1 858

 

Рецепт простий і доступний, що нагадує моркву по-корейськи, лише замість неї використовуємо буряк

Складові:

  • Буряк сирий — 500 г
  • Олія — 60 мл
  • Оцет 9% — 2 ст. л.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Часник — 3 зубчика
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  • Коріандр мелений — 0,25 ч. л.

Почистіть буряк і натріть його на крупній тертці або на спеціальній тертці для корейської моркви. Перекладіть буряк у велику миску, додайте сіль і цукор і добре перемішайте. Залиште буряк на 20 хвилин, щоб він виділив сік.

Відтисніть зайвий сік, але не виливайте його — він може знадобитися для регулювання кислотності страви. Додайте до буряка часник, пропущений через прес, оцет, перець і коріандр. Перемішайте все рівномірно.

Розігрійте олію в маленькій каструльці до кипіння. Обережно вилийте гарячу олію на буряк, постійно помішуючи. Олія зробить його м’яким і соковитим.

Накрийте миску з буряком плівкою або кришкою і поставте в холодильник на 2-3 години, щоб буряк настоявся і проникся ароматами. Якщо ви хочете, щоб буряк був кислішим, додайте трохи соку, який ви віджали. Якщо ви хочете, щоб буряк був солодшим, додайте трохи цукру.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх