Голова Автозаводської райради Володимир Коваленко захистив дисертацію про «нематеріальні резерви»

8.05.2013, 16:30 Переглядів: 4 775

Голова Автозаводської райради Володимир Коваленко захистив дисертацію про «нематеріальні резерви»
В. Коваленко + ДУ им. Нобеля = дисертація

«ТелеграфЪ» повідомляв, що голова Автозаводської райради пан Коваленко захистив кандидатську дисертацію, але відмовився назвати журналістам її тему – лише сказав, що «вона про людей». Нам стало цікаво, яку наукову працю «про людей» написав голова райради. Ми трохи пошукали і знайшли у матеріалах Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля автореферат дисертації на здобуття наукового ступеню кандидата економічних наук. Назва дисертаційної роботи – «Використання нематеріальних резервів підвищення конкурентоспроможності машинобудівних підприємств», автор роботи – Коваленко Володимир Миколайович, науковий керівник – професор Момот, доктор економічних наук, проректор з наукової роботи Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля.


Робота містить 189 сторінок, під час її написання використано 137 наукових першоджерел, а результати дослідження, виявляється, були оприлюднені на 5 науково-практичних конференціях, у тому числі на конференції з дуже красивою назвою – Другий всесвітній Нобелевський економічний форум «Новітня цивілізація: Проблеми становлення і трансформації» (м. Дніпропетровськ, 2010р.). Також основні положення дисертаційної праці презентували на скромнішому заході – конференції «Проблеми та перспективи розвитку регіональної ринкової економіки» (м. Кременчук, 2010, 2011, 2012 рр.).

 

Пошуки засекреченої дисертації не забрали багато часу. Ми переглянули інформаційні бази лише двох вищих навчальних закладів – Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля (м. Луганськ) та Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля (м. Дніпропетровськ). Адже задля написання та захисту дисертації голова райради пан Коваленко мав знайти «прохід» у науку, а для цього треба мати «поводиря».

 

З луганського університету ім. В. Даля до Кременчука прийшов чинний ректор Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського, а з кременчуцькою «дочкою» Дніпропетровського університету економіки і права ім. А. Нобеля (КІДУЕП) у голови Автозаводської райради пана Коваленка давні робочі стосунки – йому свого часу і медаль Нобеля вручали, і Автозаводська райрада, керована паном Коваленком, свого часу передала КІДУЕП у довгострокову оренду приміщення кременчуцького дитячого садочку (вже й продала) та приміщення колишньої 15-ї школи, яку для цього спершу закрили як загальноосвітню.

 

І ось тепер, внаслідок багаторічної взаємовигідної праці народилась кандидатська дисертація голови райради.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх