… І зміни у сфері культури

15.10.2015, 09:42 Переглядів: 1 467

У чарівну жовтнево-багряну пору, напередодні святої Покрови та Дня українського козацтва, за раніше складеним планом кандидат на посаду міського голови Юрій Васильович Гриценко у малій залі міського Палацу культури зустрівся з працівниками культури міста.

На захід було запрошено керівників закладів та їх структурних підрозділів: керівників студій, інструкторів, бібліотекарів та методистів. Під час зустрічі йшлося, насамперед, про національні цінності – державу, свободу, родину, добробут, гідність, справедливість, самореалізацію, правду, духовність, працю тощо. А ще про збереження й примноження літературно-мистецьких, культурних та духовних традицій. Іншими словами, на порядку денному був величезний діапазон «тем і стилів» – від простих питань людського існування до проблем діяльності та реагування влади на запити реального часу. Йшлося також і про зміни у сфері культури…

 

Цього ж дня у Юрія Гриценка відбулися ще дві зустрічі з виборцями. Одна з них – на вул. Гвардійській, 12, де він був присутній на урочистостях з нагоди відкриття нового дитячого майданчика, а також у Крюкові, в мікрорайоні, де кандидатом у депутати міської ради від політичної партії «Рідне місто» висунуто Сергія Мельника, директора виробництва ПАТ «КВБЗ».

 

Теми, що піднімалися під час згаданих зустрічей, звичні для будь-якого мікрорайону, що свідчить про їх злободенність та актуальність, а також про назрілу необхідність більш швидшого та якіснішого реагування на їх вирішення з боку владних структур: транспортні проблеми, питання освітлення вулиць та провулків, ремонт внутрішньоквартальних шляхів, опалення та упорядкування території дворів.

 

Не оминув Юрій Васильович і військових, де свого часу й сам проходив службу. Колеги-артилеристи запросили його на передсвяткові заходи з нагоди Дня захисника Вітчизни, яке відбувалося за участі ветеранів військової служби та членів громадської організації «Бойове братство».

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх