Звернення лідера партії «ПОРУЧ» Віталія Малецького

23.10.2015, 16:14 Переглядів: 2 395

Звернення лідера партії «ПОРУЧ»

Віталія Малецького

Звернення лідера партії «ПОРУЧ» Віталія Малецького

 

Шановні кременчужани! Друзі!

 

Цієї неділі вам належить зробити вибір між правдою і вигадками, між майбутнім і реваншизмом минулого, між перспективою розвитку Кременчука та владою місцевих олігархів.

 

Від вашого вибору залежить – якою стане міська влада в Кременчуці вже з понеділка. Ви, так само як і я, хочете змін на краще. Для цього потрібно обов'язково прийти в день виборів на виборчу дільницю і віддати свій голос за обраного кандидата, щоб ваш бюлетень не використовували маніпулятори і скупники голосів. Тільки так можна протистояти тим шахраям, які хочуть затягти наш Кременчук знову в безнадійні глухівські часи.

 

Ми з вами пройшли довгий шлях до того, щоб наше місто змінювалося на краще. Ці зміни почалися з приходом на посаду міського голови Олега Бабаєва. Він не встиг зробити все, що було задумано. Але залишилася команда Бабаєва, проти якої зараз єдиним фронтом ведуть наступ його вороги. Упевнений, що ви вже самі у всьому розібралися. І розумієте – які сили і кошти кинуті на те, щоб не дати продовжувати справу народного мера, а пам'ять про нього стерти назавжди з сердець кременчужан. Ми цього не допустимо!

 

Пам'ятайте! Якими б солодкими вмовляннями і грошима не спокушали б вас шахраї, щоб купити ваш голос або бюлетень – якщо їм не протидіяти, то ви підписуєте собі вирок. Не потрібно йти у них на поводу! Робіть свій вибір самостійно! Тільки тоді буде перспектива і майбутнє у нашого з вами Кременчука! Тільки тоді ми зможемо чесно дивитися в очі нашім дітям!

 

Я вірю у правду. Я вірю у вас, кременчужани!

 

З повагою до Вас,

Віталій Малецький

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх