12-річний кременчужанин Данило Кочет став чемпіоном Європи

25.10.2018, 07:05 Переглядів: 3 951

 

В клітці наші спортсмени під керівництвом тренера Володимира Шемарова зібрали весь комплект нагород

У місті Шумен (Болгарія) 21 жовтня відбувся чемпіонат Європи з ММА серед юнаків, кадетів та юніорів, а також Кубок Балканських країн серед дорослих з фрі-файту. Про це повідомляє прес-служба КДЮСШ №2.


У складі національної збірної України Полтавщину представляли троє спортсменів КДЮСШ№2: Данило Кочет (48,5 кг, 12-13 років), Данило Заспенко (56,5 кг, 14-15 років) та Єгор Суботин (70 кг, 16-17 років). 


За словами тренера-викладача з фрі-файту Володимира Шемарова Володимира, хлопці показали дуже хороший результат. Данило Заспенко у чвертьфіналі впевнено переміг больовим прийомом на руку спортсмена з Албанії, але за вихід у фінал удушаючим прийомом поступився спортсмену із Туреччини, який і став переможцем у своїй ваговій категорії. В результаті, Данило отримав бронзову медаль за третє місце.


Єгор Суботин по жеребкуванню одразу вийшов у півфінал, де в тяжкому поєдинку отримав перемогу по очках над спортсменом з Туреччини. У фіналі він зустрівся з болгарським суперником, проте нав'язати свій план поєдинку Єгору не вдалося. В кінці першого раунду він попався на удушуючому прийомі та вимушений був капітулювати, задовольнившись другим місцем та срібною медаллю чемпіонату Європи. 


Наймолодший з представників Полтавщини Данило Кочет вже в півфіналі впевнено почав поєдинок та закінчив його технічним нокаутом. Вже в 1 раунді змусив своєю агресивною та результативною атакою рефері зупинити поєдинок, залишивши позаду болгарського спортсмена. У фіналі Данило зустрівся також із представником болгарської школи ММА. Він нічого не міняв у своїх планах на поєдинок та вже з перших секунд бою пішов в атаку. У другій половині раунду рефері знову був змушений зупинити бій із-за явної технічної переваги українського бійця і констатувати перемогу Данила Кочета. В результаті кременчужанин став чемпіоном Європи серед дітей. 


Вітаємо команду КДЮСШ№2 із повним комплектом нагород: бронза, срібло та золото.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КДЮСШ-2
Теги: ММА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх