Юнаки «Нафтохіміка» зіграють у плей-оф в останній день жовтня

28.10.2018, 14:29 Переглядів: 2 200

 

Такий різний «Нафтохімік»

Діаметрально різна турнірна доля склалася у молодіжного та дорослого складу футбольної команди «Нафтохімік». Якщо молодь бореться за чемпіонство, то основна команда відверто кажучи провалила чемпіонат програвши всі матчі.


В заключному турі вищої ліги Полтавської області «Нафтохімік» приймав скандально відомий «Колос» з Лазірок. Першими на футбольне поле вийшли юнаки «Нафтохіміка». Сама гра не мала турнірного значення, кременчужани достроково зайняли друге місце в лізі й тепер у стикових матчах з полтавським «Інваспортом» розіграють путівку в фінальний турнір. Гра відбудеться 31 жовтня о 14.00 на стадіоні «Нафтохімік» (час може коригуватися – ред.).


Юнаки «Нафтохіміка» пропустивши гол на перших хвилинах матчу вже змогли відіграти рахунок з пенальті на останніх хвилинах матчу. Тож у підсумку бойова нічия – 1:1.


Щодо дорослої команди «Нафтохімік» - то тут все стабільно зі знаком мінус. «Колос» до останнього боровся за чемпіонство, а «Нафтохімік» програв усі матчі чемпіонату, а технічна перемога над «Карлівкою» - слабка втіха.


З перших хвилин матчу «Колос» прогнозовано захопив ініціативу та реалізував її вже на 10 хвилині. Після цього гра трохи вирівнялася, «Нафтохімік» зумів перемістити гру від своєї штрафної до центра поля. Господарі навіть почали загрожувати воротам суперника, але наприкінці тайму після розіграшу кутового «Колос» подвоїв рахунок.


На початку другого тайму «Нафтохімік» пропустив ще один м’яч: після невдалого виходу на перехоплення воротаря кременчужан – 0:3. Гру можна було завершувати, але події на полі загострилися після обопільного вилучення гравців. Емоцій додав представник «Колоса», який вибіг на поле з’ясовувати стосунки з вилученим футболістом «Нафтохіміка». Лише зусиллями охорони стадіону змогли загасити конфлікт. Гра після цього пожвавішала, бо «Нафтохімік» почав створювати моменти, проте рахунок на табло так і не змінився.


Чергова поразка, здавалося все «прощавай вища ліга», але не все так погано: по ходу чемпіонату зналася «Карлівка», під питанням участь «Кобеляки» та й ходять чутки про можливе розширення вищої ліги, тому можливо весною «Нафтохімік» продовжить змагання на найвищому рівні обласного футболу.


Загалом 27 жовтня відбулося всього 3 три у вищій лізі чемпіонату Полтавської області:

  • «Інваспорт» - «Великі Кринки» - 2:6
  • «Нафтохімік» (Кременчук) – «Колос» (Лазірки) - 0:3
  • «Легіон» (Полтава) –«Колос» (Великі Сорочинці) - 4:1

«Карлівці» та «Кобелякам» зарахували технічні поразки. Оскільки «Кобеляки» повідомили, що не можуть прийняти в себе матч, то «Олімпія» з Савинців автоматично стає чемпіоном Полтавщини 2018. Другими в чемпіонаті фінішував «Колос» (Лазірки), третім – «Легіон». Далі йдуть «Колос» (Великі Сорочинці), «Рокита» і «Великі Кринки.

Автор: Олександр Зайченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх