Коли кременчужан безкоштовно млинцями частуватимуть
8.03.2019, 08:51
Переглядів: 5 929
Коментарів: 3
Розклад дегустацій
8-10 березня у Кременчуці на площі Перемоги проходитиме етнодійство проводів зими та Колодія «Кременчуцька масляна». Кременчуцькі підприємці підготували для містян смачні страви, в тому числі і традиційно українські, якими пригостять на дегустаціях.
8 березня, п'ятниця:
- 11.00 до 13.00 - дегустація панкейків (американських млинців) з різними начинками; дегустація свіжообсмаженої кави від кафе «Рок-Кава»;
- 16.00 до 17.00 – дегустація різних видів чаю ТМ «Ліптон» від ФОП Лозовенко;
9 березня, субота:
- 11.00 до 14.00 – дегустація різних видів чаю ТМ «Алакозай»;
- 12.00 – ФОП Шаховцева - майстер-клас з дегустацією Полтавських галушок;
- 13.00 до 14.00 - дегустація сирів «Сирне Королівство» ФОП Худієнко;
- 12.00 до 13.00 - дегустація козацького кулішу - 500 порцій від Гриль-бар «Корсар»;
- 17.00 – дегустація млинців від пасічника Сергія Буряка по 25 кг кожного дня;
10 березня, неділя:
- 11.00 до 14.00 – дегустація різних видів чаю ТМ «Алакозай»;
- 12.00 – майстер-клас з дегустацією Качаної каші;
- 12.00 до 13.00 – дегустація плову від кафе «Український смак»;
- 12.00 до 14.00 – дегустація імбирного чаю від кафе «Маестро»;
- 15.00 – дегустація наливки «П’янка вишня» від кафе «П’янка вишня»;
- 15.00 – дегустація блинів (без начінки, 100 шт.) від кафе «TARELKA»;
- 17.00 – дегустація млинців від пасічника Сергія Буряка по 25 кг кожного дня;
На постійний основі будуть дегустації:
- дегустація карамелі від «Майстерня карамелі»;
- дегустація печива від пекарні «ХОРС»;
- дегустація питного меду від пасічника Анатолія Боднара;
- дегустація медів від пасічників Лисенка, Юхна, Гречаного.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.