Футболісти «Кременя» феєрично перемогли аматорський «Легіонер»

3.03.2020, 17:02 Переглядів: 2 481

 

Кременчужани готуються до старту чемпіонату

Сьогодні, 3 березня, футболісти «Кременя» прийняли на своєму полі аматорський «Легіонер» з Дніпра. Восени дніпряни грали з молодіжкою «Кременя» - «Кремінь-Юніор», тоді гостям вдалося у Кременчуці без зусиль розібратися з кременчужанами. Сьогодні ж наші хлопці дали бій та перемогли з рахунком - 5:0.


«Кремінь» - «Легіонер» - 5:0

Голи: Кривенко 3, 35, Козлов 11, 42, Куць 57

«Кремінь»: Закорський, Клюс (Алантьєв, 46), Курелєх (Пилипенко, 60), Бичков, Черниш (Грецайчук, 60), Даниленко (Берун, 60), Янаков, Козлов (Молько, 60), Бараннік (Моцик, 46), Бєлоус (ГНП, 46) , Кривенко (Куць, 46)


 


У першому таймі швидкісні «легіонери» додали роботи нашим захисникам й кілька разів на уважність перевірили голкіпера Влада Закорського. «Кремінь» у свою чергу зміг реалізувати свої моменти: дублем відзначилися Кривенко та Козлов.

На початку другого тайму Іван Куць поставив крапку в матчі.


Варто відзначити, що наставник «Кременя» Сергій Свистун у другому таймі вніс лише кілька замін. У цьому матчі головний тренер не експериментував двома різними складами.


- Цей матч Ви вирішили зіграти не двома різними складами, це пов'язано з тим, що Ви робите акцент на награвання основного складу?

- І це також. Багатьох гравців відправили додому, залишилися ті хто формуватиме склад «Кременя». Вже на два різних склади не було людей. - зауважив головний тренер.


Наступний матч «Кремінь» зіграє проти харківського «Металіст 1925». Гра відбудеться 6 березня о 15.00 на стадіоні Кремінь-Арена. 


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх