Дорожні знаки з черепашками з'являться на трасі Кременчук - Горішні Плавні

16.06.2020, 12:31 Переглядів: 7 326 Коментарів: 4

 

Такі дорожні знаки мають убезпечити тварин від смерті на дорозі

У Кременчуці на трасі Кременчук — Горішні Плавні встановлять дорожні знаки із зображенням черепахи. Дорожні знаки встановлять за ініціативи кременчужанки та підтримки Агентства місцевих доріг Полтавської області та Департаменту житлово-комунального господарства.


Юлія Погрібна на своїй сторінці у фейсбуці кілька днів назад викладала фотографії із роздробленими тілами черепах. Одна з врятованих черепашок померла на 11 день від крововтрати, інша - залишилася без хвоста, її підлікували та відпустили у водойму.


- Неформат, нестандарт, але інакше ніяк. Смерть черепашок на дорозі Кременчук - Горішні Плавні намагаємося попередити. Сьогодні встановлення знаків та спостереження за водіями на уважність, - написала Юлія.
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Юлія Погрібна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

1 031
16 червня 2020 14:01

Також з жабками ,вужами, зміями, зайцями,дикими козами, ...


21 5
222
16 червня 2020 22:08

я дико извиняюсь, но по какому ГОСТу эти знаки? все знаки действующие на территории Украины внесены в 33й параграф ПДД! а вот "черепашек" там нет!


6 0
0
16 червня 2020 22:53

Надо было сделать знак "Ниндзя-черепашка"...


4 0
357
16 червня 2020 23:41

Біля повороту на Дзержинку (Придніпрянське) я коли переходжу дорогу, тричи читаю Отче наш, дивлюся ліворуч, потім праворуч и якшо зовсім ніде немає авто, наклавши на себе хресне знамення хутко перебігаю дорогу. Потім дякую Господу шо дав сили перебігти. Я колись бачів живцем, як летять боліди Формула 1. То саме на тому місці в мене відчуття, шо там проходить трасса для кільцевих перегонів Спа Франкоршам. Я, з пляшками горілки, ледь встигаю перебігти. В черепашок там немає жодного шансу...

Всім Алонсам, Райконенам, Хамільтонам прохання коли чуєте характерне подзвякування пляшок, скидуйте швидкість хоча б до 120 км/год. Бо мені реально дуже страшно. 


10 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх