Сьогодні Міжнародний день Дніпра

3.07.2021, 12:48 Переглядів: 2 010

 

Полтавський рибоохоронний патруль закликає містян до боротьби з браконьєрством.

Ідея святкування Дня Дніпра виникла у жовтні 2002 року, під час проведення Міжнародного Дніпровського форуму громадських екологічних організацій. Досі дата проведення Дня Дніпра на законодавчому рівні не встановлена, хоча вже стало традицією відзначати цей день у першу суботу липня.
Свято покликане привернути увагу широкої громадськості до проблем, пов’язаних з раціональним використанням, охороною та відтворенням водних ресурсів Дніпра, які вирішити без активної участі населення, що проживає на берегах річки, неможливо.
Дніпро – третя за довжиною і площею басейну ріка Європи (після Волги і Дунаю). Довжина ріки – 2201 км (у межах України 981 км), площа басейну 504 тис. кв.км. У басейні Дніпра близько 32 тисяч водотоків, серед яких 89 – ріки завдовжки 100 км і більше. Водні ресурси басейну Дніпра становлять близько 80% загальноукраїнських.
На Дніпрі розташовані 26 українських міст

Полтавський рибоохоронний патруль закликає містян до боротьби з браконьєрством.

«У нас одна головна мета — дбати про водні біоресурси Полтавщини. Сподіваємось, порушень буде менше. Давайте всі разом турбуватися про рибне господарство нашого краю», - говорять представники рибохорони та в черговий раз просять громадян дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства та не завдавати шкоди рибному господарству держави.


Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номерами: (067) 329-29-22 та (067) 329-39-66

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх