Котлети виходять дуже ніжними, повітряними та смачними. Начинка із сиру, вареного яйця та зелені чудово доповнює м'ясо. Такі котлети можуть перебувати в холодильнику кілька днів і залишатися такими ж смачними, ніби щойно були приготовані
Складові:
Начинка
Приготування:
Фарш з'єднайте з подрібненою цибулею та часником, додайте яйце, коріандр, перець, сіль. М'якуш батона залийте молоком на три хвилини, відіжміть і додайте у фарш. Все добре вимісіть до однорідного стану.
Начинки для котлет:
Яйця зваріть круто, остудіть, почистіть і натріть на дрібній тертці. Сир також натріть. Зелень вимийте, обсушіть і дрібно наріжте. У глибокій мисці з'єднайте сир, яйця, зелень і перемішайте.
Беріть руками, змоченими у воді, сирий фарш. Формуйте з нього кульку, сплющуйте її в коржик. У центр викладіть начинку та сформуйте котлету. Обваляйте з усіх боків у панірувальних сухарях.
На сковороді з розігрітою олією обсмажте котлети на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.