У жодному магазині ви не купите класичний паштет із курячої печінки. Його ви легко можете приготувати вдома за допомогою блендера, а вийде він набагато смачніший і корисніший за магазинний
У курячої печінки видаліть прожилки. Промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте шматочками.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.
У сковороді на олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву й обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності. Викладіть печінку в овочі та протушкуйте з овочами на середньому вогні 20 хвилин.
Масу трохи остудіть. Додайте м’яке вершкове масло, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль. Подрібніть занурювальним блендером до однорідної гладкої консистенції. Викладіть у лоток і поставте в холодильник.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.