Картоплю помийте та очистіть від шкірки. Наріжте кружальцями.
Сир та часник натріть на дрібній тертці.
Кріп дрібно наріжте.
У мисці з'єднайте сметану, сир, м’яке вершкове масло, часник, кріп, куркуму, перець та сіль для соусу.
Перемішайте.
Викладіть у соус нарізану картоплю і добре перемішайте.
Форму для запікання змастіть олією і викладіть картоплю в соусі. Накрийте фольгою.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 1 годину. Потім зніміть фольгу і запікайте страву ще 15 хвилин до рум’яної скоринки.
Картоплю нарізайте великими шматками.
Сметану використовуйте будь-якої жирності.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.