Рецепт знаменитого сливового пирога з The New York Times

16.09.2023, 08:00 Переглядів: 2 140

 

У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років

Складові:

  • 1 чашка цукру — 225 г
  • ½ чашки вершкового масла — 75 г
  • 1 чашка пшеничного борошна — 225 г
  • Розпушувач — 1 ч. л
  • Дрібка солі
  • Слива без кісточок — 24 половинки
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор, лимонний сік і кориця для заправки.

Приготування:

Розігрійте духовку до 170 градусів.

Збийте вінчиком цукор і масло в мисці. Додайте борошно, розпушувач, сіль, яйця і добре збийте знову.

Викладіть тісто ложкою до форми. Покладіть половинки слив шкіркою вгору на тісто. Злегка притрусіть цукром і побризкайте лимонним соком, але тут потрібно орієнтуватися на солодкість фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою кориці.

Випікати приблизно 1 годину. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА Джерело фото: i.ytimg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх