У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років
Розігрійте духовку до 170 градусів.
Збийте вінчиком цукор і масло в мисці. Додайте борошно, розпушувач, сіль, яйця і добре збийте знову.
Викладіть тісто ложкою до форми. Покладіть половинки слив шкіркою вгору на тісто. Злегка притрусіть цукром і побризкайте лимонним соком, але тут потрібно орієнтуватися на солодкість фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою кориці.
Випікати приблизно 1 годину. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.