У Німеччині цю страву називають Würstchen im Schlafrock, що буквально означає «сосиска в халаті». Традиційно тонкі ковбаски загортають у листкове або дріжджове тісто і запікають у духовці, однак з’явилися й простіші варіації приготування цієї нехитрої закуски
Сьогодні поділимося з вами рецептом сосиски в тісті з тостового хліба. Для цієї страви бажано обирати м’який хліб, щоб він не кришився під час згортання.
На кожному шматочку обрізаємо запечену скоринку з усіх чотирьох боків і трохи приминаємо качалкою. Так майбутня «обгортка» для сосиски стає тоншою і легше скручується.
Шматочок трохи розкатаного хліба змащуємо невеликою кількістю плавленого сиру, кладемо на край сосиску і згортаємо трубочкою, повністю загортаючи її.
У тарілку вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі й перчимо до свого смаку. Збиваємо суміш виделкою. Опускаємо в неї загорнуту в хліб сосиску.
Смажимо ліниві сосиски в тісті на вершковому маслі й перевертаємо, щоб вони зарум’янилися з усіх боків. Подавати до столу можна з кетчупом або гірчицею. Також як соус до сосисок у хлібі підійде сметана з дрібно посіченим кропом і зубчиком часнику.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.