Очевидна брехня геніальних мам: що кременчужанам почитати на вихідних

22.06.2024, 15:05 Переглядів: 593

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Аньєс Мартен-Люган «Очевидне»

Рен — талановита дизайнерка, співвласниця успішного піар-агентства. Та сенс її життя — сімнадцятирічний син, якого вона виховує сама. Найбільше Рен боїться тієї миті, коли він закінчить школу і покине родинне гніздо. Не бажаючи ні з ким ділити сина, вона роками приховує від хлопця, хто його батько. Одного разу Рен закохується і з головою поринає в нові почуття. Та чи її таємниця завжди так і залишиться таємницею? І Чи можна збудувати майбутнє, не звільнившись від минулого?


Шарі Лапена «Тут усі брешуть»

Степгоуп — безпечний район міста. Пристойні сусіди. Рай для родин з дітьми. Рай, у якому кожен ховає за дизайнерськими гардинами власне пекло.

Вільям Вулер — поважний сім’янин. На перший погляд. Після скандалу з коханкою він розлючений повертається додому і несподівано застає там свою дев’ятирічну доньку Ейвері, яка в цей час мала бути в школі. Під час сварки з нею Вулер остаточно втрачає самовладання.

А вже через кілька годин дівчинку оголошують зниклою безвісти.

 

 

 

Кендра Адачі «Лінива геніальна мама. Як встигати найважливіше й залишити час на себе»

Більшість мам живуть у світі хронічної втоми і розчарування через крайнощі. Перфекціоністки вичищають дім до скрипу, хочуть бути ідеальними дружинами, мамами і працівницями — і валяться з ніг. А пофігістки так розчаровуються у спробах досягти ідеалу, що забивають на все: розтягнуту футболку й брудне волосся, гори посуду й сантиметри пилу.

Авторка ж цієї книги вважає, що краще знайти баланс: встигати важливе й відкидати нав’язані «треба». Ключ до цього — бути генієм у найсуттєвішому й лінюхом у другорядному. Завдяки цій книжці ви дізнаєтеся про 13 принципів, які ведуть до спокійнішого й щасливішого життя. Життя, де є час на себе, а не тільки на кухню, прибирання та робочі звіти.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх