«Є обмеження по зонах, куди їм можна заїжджати». Як у Кременчуці контролюють роботу орендованих електросамокатів

26.06.2024, 14:28 Переглядів: 4 055 Коментарів: 1

Власники електросамокатів синього кольору «спочатку незаконно зайшли в місто і не хотіли оформлювати дозвільні документи»

На сьогодні у Кременчуці діють обмеження по зонах для поїздки на електросамокаті. Також у місті діють швидкісні обмеження для такого транспорту. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький під час засідання виконавчого комітету 25 червня. 

— У нас є обмеження по зонах, куди вони можуть заїжджати. Паркову зону на Молодіжному треба обмежити, як ми це зробили зі сквером Бабаєва. Тобто у нас сквер Бабаєва й у парк Придніпровський не заїжджають самокати, на деякі території, там, де відпочивають діти, — сказав міський голова Кременчука Віталій Малецький.

За його словами, власники електросамокатів синього кольору «спочатку незаконно зайшли в місто і не хотіли оформлювати дозвільні документи». Наразі також обговорюють можливість встановити вікові обмеження на користування електросамокатами. Карту з дозволеними зонами планують оприлюднити у четвер, розповіли під час виконкому. 

Нагадаємо, торік у вересні на території Придніпровського парку юнак на електросамокаті збив жінку. Потерпіла отримала травми — її госпіталізували.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

5
26 червня 2024 15:56

Необхідно власників цих травмосамокатів змусити перепрограмувати їх, щоб вони відключалися при заїзді у пішохідні зони! P.S. Cплеск аварій і травматизму в місті через самокатчиків, які не дотримуються жодних правил нажаль ще попереду!((( 


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх