«Макдональдс» «виростить» не одне покоління кременчужан

6.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 593
Цей заклад уже навесні наступного року планують звести на вулиці Київській, на зупинці «Вічно живим». Під його будівництво депутати надали в оренду землю строком на 49 років..
Фото: Дмитрий Бабец

27 червня міські депутати дали «зелене світло» будівництву «Макдональдса» у Кременчуці. Йому виділили в оренду земельну ділянку близько двох тисяч кв.м. строком на 49 років. Кафе будуть зводити на місці зупинки «Вічно живим» (маршрути №16, 30), що зараз реконструюють. Фонтан, яким переймались мешканці, не зникне. «Вони беруть під обслуговування цю площу, капітально ремонтують фонтан, щоб він постійно працював, а не час від часу, як у наших комунальних служб», – зазначив міський голова Микола Глухов. Саму схему розташування «Макдональдса» на сесії міськради так і не показали. Однак мер зазначив, що архітектурні служби міста не мають претензій до «Макдональдса».  Тож уже навесні наступного року будівництво закладу має бути завершене, каже   директор фірми-забудовника «Торгово-розважальний центр», депутат Віктор Калашнік. 
– По цьому об’єкту сесія вже прийняла всі необхідні рішення. Десь за тиждень ми укладемо договір із представниками компанії «Макдональдс». Згідно з домовленостями, не пізніше жовтня-литопада ми маємо розпочати будівельні роботи. Орієнтовно у березні здамо будівлю в експлуатацію без оздоблювальних робіт.
– Який вигляд матиме «Макдональдс» і де ви плануєте розташувати проїзд до нього?
– Це буде одноповерхова будівля. А під’їзд ми використовуватимо вже існуючий, до  «АвтоКраЗбанку».
–  Скільки коштів планується інвестувати в будівництво?
– На це питання поки що я не можу відповісти. Зараз прийнято рішення про надання в оренду землі. Фінансування почнеться після підписання договору з представниками компанії «Макдональдс». Вони нададуть проект, який ми маємо реалізувати. Коли буде відомий проектний кошторис проекту, ми дізнаємось суму інвестицій.
– А щодо благоустрою навколишньої території?
– Зберігається фонтан, вузли обслуговування, територія, викладена напівкругом плиткою. Зупинку планується перенести десь на 100 метрів у напрямку вулиці Київської. Благоустроєм ділянки, переданої нам на баланс, будемо займатись ми. Фонтан залишається власністю міста.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх