Сьогодня запрацював Сорочинський ярмарок

14.08.2007, 19:08 Переглядів: 1 349



14 серпня ярмарок гостинно зустрів представників понад півсотні країн світу, а продукцію своїх підприємств представляють промисловці і підприємці з 15 країн. Урочисте відкриття дійства відбудеться 15 серпня і у ярмарковому дійстві приймають участь представники 36 посольств, акредитованих в Україні та 4 міжнародні організації. Зокрема, очікується приїзд членів Полтавського земляцтва у Києві та Москві. Виставка костюмів відбудеться у приміщенні новозбудованого прес-центру, на ній демонструватимуть національне вбрання представники 16 посольств України.

14 серпня ярмарок гостинно зустрів представників понад півсотні країн світу, а продукцію своїх підприємств представляють промисловці і підприємці з 15 країн. Урочисте відкриття дійства відбудеться 15 серпня і у ярмарковому дійстві приймають участь представники 36 посольств, акредитованих в Україні та 4 міжнародні організації. Зокрема, очікується приїзд членів Полтавського земляцтва у Києві та Москві. Виставка костюмів відбудеться у приміщенні новозбудованого прес-центру, на ній демонструватимуть національне вбрання представники 16 посольств України. А понад 260 підприємств вже експонують зразки своєї продукції.

Кожне п'яте з них - полтавське. Учасників ярмаркового дійства на Жабокрицькому майдані очікує яскрава культурно-мистецька програма: 300 професійних та аматорських колективів розважатимуть гостей на п'яти концертних майданчиках.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх