У Полтавському районі вже проводяться відключення від мереж газопостачання головних боржників

4.09.2007, 10:09 Переглядів: 1 804
Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, підприємств області до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 року йшлося на розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації, яку провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. Участь у роботі засідання взяв голова обласної ради Олександр УДОВІЧЕНКО.
На початку засідання Валерій АСАДЧЕВ привітав Сергія СОЛОВ’Я з призначенням на посаду заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації та нагородив грамотами обласної державної адміністрації видатних діячів області.
Про готовність житлового фонду, об’єктів теплопостачання, водопостачання, водовідведення, вулично-дорожнього господарство до роботи в осінньо-зимовий період доповів начальник Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Анатолій БОДНИК.

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, підприємств області до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 року йшлося на розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації, яку провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. Участь у роботі засідання взяв голова обласної ради Олександр УДОВІЧЕНКО. На початку засідання Валерій АСАДЧЕВ привітав Сергія СОЛОВ’Я з призначенням на посаду заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації та нагородив грамотами обласної державної адміністрації видатних діячів області. Про готовність житлового фонду, об’єктів теплопостачання, водопостачання, водовідведення, вулично-дорожнього господарство до роботи в осінньо-зимовий період доповів начальник Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Анатолій БОДНИК. Значна робота з підготовки житлово-комунального господарства до наступного опалювального періоду проводиться в Полтаві, Лубнах, Миргороді, Зінківському, Кременчуцькому, Оржицькому районах. Аби покращити технічну базу підприємств області, впровадити енергозберігаючі заходи та якісно підготувати житлово-комунальне господарство до проходження опалювального сезону, сформовано перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок державного бюджету в рамках субвенцій місцевим бюджетам та бюджетних програм. Передбачено виконати ремонт, реконструкцію та будівництво 11 очисних каналізаційних споруд, понад 10 км каналізаційних, понад 32 км водопровідних та понад 40 км теплових мереж, 37 теплогенераторних, 28 котелень. Заплановано оснастити лічильниками холодної води 783 житлові будинки, теплової енергії – 617 житлових будинків, гарячої води – 525 житлових будинків. Також передбачено придбати 8 тролейбусів. „Залишається невирішеним питання щодо стану розрахунків підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії, - наголосив Анатолій БОДНИК. – У 2007 році рівень розрахунків зазначених за спожитий природний газ склав 98 відсотків, поточна заборгованість перед ДК „Газ України” станом на 17 серпня складає 8,5 млн. грн.” Понад сто відсотків становлять розрахунки споживачів за електроенергію та майже 98 відсотків за природний газ, повідомив начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Тарас ТКАЧЕНКО. У найбільших боржниках по сплаті за природний газ – Полтава та Полтавський район. Голова Полтавської райдержадміністрації Сергій АНТОНЮК зауважив, що в районі вже проводяться відключення від мереж газопостачання головних боржників.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх