Студенту Полтавського технічного університету вручили грамоту та новий мобільний телефон за врятоване життя двох дітей

12.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 503
Володимиру, студенту Полтавського Національного технічного університету, начальник ГУ МНС України в Полтавській області Андріан Орліковський вручив новий мобільний телефон, замість втраченого ним нещодавно. Якщо хтось подумає, що полтавські рятувальники возвели в ранг надзвичайної події втрату мобільника і повертають їх всім і кожному, то помилиться. Просто Володимир у травні цього року врятував життя двом дітям – 13-річному хлопчику та його 7-річній сестричці, й у результаті свого героїчного вчинку позбувся свого засобу зв’язку.
Нагадаємо, що 21 травня поблизу населеного пункту Вакуленці Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій потерпілими виявилися вісім осіб, серед яких і діти.

Володимиру, студенту Полтавського Національного технічного університету, начальник ГУ МНС України в Полтавській області Андріан Орліковський вручив новий мобільний телефон, замість втраченого ним нещодавно. Якщо хтось подумає, що полтавські рятувальники возвели в ранг надзвичайної події втрату мобільника і повертають їх всім і кожному, то помилиться. Просто Володимир у травні цього року врятував життя двом дітям – 13-річному хлопчику та його 7-річній сестричці, й у результаті свого героїчного вчинку позбувся свого засобу зв’язку. Нагадаємо, що 21 травня поблизу населеного пункту Вакуленці Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій потерпілими виявилися вісім осіб, серед яких і діти. Автомобіль ВАЗ-2110, прямуючи до обласного центру, перекинувся і злетів у річку Ворскла. У маленький «Жигуль» якимось дивом умістилося вісім чоловік - діти сиділи на руках у дорослих. До того ж, як потім було встановлено експертами, 45-річний водій легковика на час аварії був у нетверезому стані. Він не впорався з керуванням і на швидкості 120 кілометрів на годину автівка злетіла у кювет, збила деревину і «пірнула» у воду. В цей час на зупинці, неподалік місця події, стояли люди, серед яких Володимир і ще деякі хлопці, ім’я яких, на жаль, не вдалося дізнатися. Вони, не роздумуючи, не роздягаючись і не розбуваючись, кинулися у річку, допливли до машини і почали шукати, хто в ній знаходиться. Водій автівки і ще один чоловік одразу самі випливли на берег, а Володимир врятував двох дітей. Маленьку дівчинку, яке була без свідомості, студент, лігши на спину, на собі доправив до берега. Коли Володимир пірнав у воду, він не задумувався про те, що не знає дна, що вода холодна, і що у нього в кишені мобільний телефон. Він просто хотів понад усе врятувати хоча б когось. 11 вересня під час засідання Полтавського обласного прес-клубу за участю керівників ГУ МНС від імені Головного Управління Андріан Орліковський вручив молодому герою-рятівнику грамоту та новий мобільний. «Хай цей подарунок, - сказав Андріан Орліковський, - буде маленькою компенсацією за мужність та героїзм, проявлений Володимиром». Також начальник ГУ МНС опікується тим, щоб Володимира, як героя-рятівника року, відзначило і Міністерство з питань надзвичайних ситуацій. Своїх героїв-рятівників керівництво ГУ МНС України в Полтавській області традиційно відзначає у вересні, до професійного свята працівників цивільного захисту. ---------------------------------- Центр пропаганди ГУ МНС у Полтавській області



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх