Розпочався осінній призов

26.09.2007, 14:09 Переглядів: 1 588
В жовтні розпочинається осінній призов до Збройних Сил України. Тож рамках підготовки до нього в мерії Полтави відбулося перше засідання міської призовної комісії. Вів його заступник міського голови Віталій Нікіпєлов, який згідно з рішення виконкому Полтавської міської ради й очолює дану комісію.
Згідно з планом роботи детально вивчалися персональні справи на першу групу призовної молоді в кількості 70 чоловік, які попередньо пройшли медичну комісію і були визнані придатними до служби в армії.

В жовтні розпочинається осінній призов до Збройних Сил України. Тож рамках підготовки до нього в мерії Полтави відбулося перше засідання міської призовної комісії. Вів його заступник міського голови Віталій Нікіпєлов, який згідно з рішення виконкому Полтавської міської ради й очолює дану комісію. Згідно з планом роботи детально вивчалися персональні справи на першу групу призовної молоді в кількості 70 чоловік, які попередньо пройшли медичну комісію і були визнані придатними до служби в армії. Провівши співбесіди з кожним з призовників члени комісії прийняли рішення про призов їх до Збройних Сил України. Полтавці цього призову будуть служити у Президентських, у сухопутних, аеромобільних та у внутрішніх військах МВС України. Відправка юнаків у військові частини розпочнеться з 16 жовтня.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх