На парк «Придніпровський» проситимуть кошти

25.02.2010, 15:32 Переглядів: 1 520
Віце-мер Василь Хоменко хоче, аби при формуванні міського бюджету парку виділили кошти на робочий проект реконструкції, а це близько 300 тисяч гривень..

Під цей проект місто шукатиме інвестора, який би вклав кошти в саму реконструкцію.

Крім того, кошти необхідні й для життєдіяльності парку. Адже підприємство знаходиться у скрутному становищі – йому немає на чому заробляти гроші. Зараз немає орендарів, а останнім часом навіть ті, що й були, відмовлялись платити за оренду, бо вона дорога:

– У нас були випадки, коли ми приходили до орендарів, а вони не хотіли віддавати гроші. На трьох орендарів ми подавали до суду, – розповідає директор парку Валентина Бугаєць.
Депутати ж вважають роботу керівництва парку неефективною. Роботу парку вивчатиме контрольна депутатська комісія. Це вже друга комісія з початку цього року, яка робитиме перевірку. Перша відзвітувалась, однак якихось пропозицій по реанімації парку, крім виділення коштів з бюджету, у неї не було. Чи буде такою ж ефективною робота другої комісії, покаже час.

В тему

Віце-мер Хоменко повідомив, що цього року атракціони у парку працювати не будуть. Натомість директор парку каже, що це стане відомо лише навесні. Точно не працюватимуть «Зодіак» та «Човники», а от щодо інших вирішуватимуть дві служби – держгірпромнагляд та підприємство, що займається перевіркою атракціонів. Кошти, потрібні для обстеження, парк має, хоча це обійдеться не дешево. Лише на одне «Колесо огляду» знадобиться 15 тисяч гривень. Пані Бугаєць додає, що заводський термін придатності в усіх паркових атракціонах вже вичерпаний, однак у Радянському Союзі робили навіки. Тому відповідні установи вже давали дозвіл на те, щоб частина атракціонів продовжувала працювати. На нові ж ані у парку, ані у міста коштів немає. Чекають появи інвестора.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх