Губернатор Удовіченко: "Відновлення нормальних економічних взаємин з Росією позитивно вплине на розвиток Полтавщини"

24.12.2013, 15:40 Переглядів: 761

Підписані документи продемонстрували добру волю керівників двох держав будувати партнерські відносини на ґрунті довіри і взаємної вигоди.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко прокоментував результати зустрічі Президента України Віктора Януковича та Президента Російської Федерації Володимира Путіна, що відбулася днями у Москві.


- Вважаю, що ця зустріч дала плідні наслідки стратегічного значення для України загалом і Полтавщина зокрема. Відновлення нормальних економічних взаємин з Росією позитивно вплине на розвиток області, де крупні промислові підприємства потерпали від нестабільності, зумовленої політичними чинниками. Працівники отримали гарантію, що скорочення їм не загрожує. Підписані документи продемонстрували добру волю керівників двох держав будувати партнерські відносини на ґрунті довіри і взаємної вигоди,- сказав Олександр Удовіченко.

Він також вважає, що підписані документи та конкретна допомога українській економіці в розмірі 15 мільярдів продемонстрували добру волю керівників двох держав будувати партнерські відносини на ґрунті довіри і взаємної вигоди.

- Тісніша співпраця в окремих галузях потрібна і нам, і Росії. Йдеться про високі технології, які ефективно реалізуватися можуть лише спільними зусиллями. Та найбільша перемога Президента – це повернення до "людської" ціни на газ. Збитки, завдані за попередньою угодою в цій сфері, надзвичайно великі і надалі були б не підйомні для країни. Переконаний, що зменшення ціни дасть можливість підприємствам технологічно переозброюватися, модернізуватися, зробить їх продукцію більш конкурентоздатною,- зазначив керманич Полтавщини.

Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх