Вірменський рок від SYSTEM OF A DOWN

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 838
Історія вірменського рок-гурту почалася у Лос-Анжелесі. В одній із місцевих студій звукозапису співак Серж Танкян познайомився із молодим гітаристом Дароном Малакяном.
Учасники гурту System Of A Down являються завзятими прихильниками миру на всій землі

Історія вірменського рок-гурту почалася у Лос-Анжелесі. В одній із місцевих студій звукозапису співак Серж Танкян познайомився із молодим гітаристом Дароном Малакяном. Хлопці відчули, що в них є багато спільного. Так виник гурт  SOIL  ускладі: Андроник Хачатурян – барабани, Шаварш Одаджян - бас, Серж Танкян - вокал. Невдовзі Андроник Хачатурян покидає гурт і його місце займає Джон Долмаян.
Назва гурту походить від поеми VICTIMS OF A DOWN, яку написав Дарон. Слово VICTIMS було замінено на SYSTEM, як на більш виразне.
На творчість гурту вплинули такі музиканти, як Dead Kennedys, Slayer, Morbid Angel, Kiss, The Beatles, Led Zeppelin.
Невдовзі хлопці стають популярними, концертуючи в округах Лос-Анжелеса. Після тривалої концертової діяльності хлопці підписують контракт із SONY MUSIC. А влітку 1998 року виходить їх перший альбом - 'SYSTEM OF A DOWN'. Окрім цього запису System Of A Down приймають участь у багатьох спільних проектах, компіляціях та саундтреках.
Наступний альбом - 'STRAIT UP' – присвячений пам’яті вокаліста гурту   SNOT. У ньому Серж заспівав разом із музикантами гурту SNOT пісню 'Starlit Eyes', яку він сам і написав.
Кліпи 'Sugar' та 'Spiders' постійно транслюють на MTV, тисячі фанатів щоденно відвідують їхній сайт, а самі музиканти роз’їжджають по США в турне з такими легендарними гуртами, як Metallica, Korn, Slipknot, StaticX, Slayer.
До 2001 року SOAD записують більш, як 33 пісні, 14 з яких входять до нової платівки під назвою 'TOXICITY'. Альбом стає мультиплатиновим!
Навесні 2003 року, прямо перед початком війни в Іраку гурт System Of A Down, об’єднавшись із відомим режисером Майклом Муром, знімають кліп на пісню Boom! – протест проти війни.
Зараз Серж Танкян являється співведучим свого власного політизованого радіо-шоу та очолює створену ним громадську організацію 'Axis Of Justice' („Вісь справедливості”). Цей проект займається соціологічними дослідженнями та благочинними акціями.
На власній студії звукозапису - Serjical Strike Serj – Серж Танкян записав спільний проект зі своїм другом, мультиінструменталістом та виконавцем вірменського фольклору Arto Tuncboyaciyan. Диск вийшов у травні 2003 року під назвою 'Serart'.
Дарон Малакян являється співвласником власного лейбла звукозапису EatUrMusic, який спеціалізується на пошуку та розкрутці нових проектів.
У 2005 році виходить альбом 'Mezmerize/Hypnitize', який складається із двох частин: 'Mezmerize', яка вийшла 17 травня, та 'Hypnitize', який побачив світ 22 листопада. На цій платівці до вокалу Сержа приєднався Дарон, що надає  диску відмінність від інших альбомів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх