Сергій Притула запевняє, що ніколи не скасовує концерти

1.06.2015, 08:30 Переглядів: 4 452

Сергій Притула запевняє, що ніколи не скасовує концерти

Повна версія інтерв'ю "Телеграфа" з шоуменом

 

22 травня в рамках всеукраїнського туру до Комсомольська завітали «Вар'яти шоу». Сергій Притула та кращі представники українського гумору дві години розважали комсомольчан та кременчужан. «Вар'яти шоу» повністю позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично позбавлене жартів на політичну тематику» – так позиціонують себе гумористи. Та кавер-версія пісні про Путіна, яка «порвала» інтернет, все ж таки пролунала у залі.

 

«Ти знай, у всій країні у дворах

Лунає пісенька одна!

Ти знай, ти знай!

Ти знай, ти знай!

Ти знай, її співає цілий світ,

Тобі призначена вона!

Тепер ти знаєш, хто ти є,

І ким ти все життя було.

І навіть діти знають вже,

Що Вова Путін – це

Лай-лай, ла-ла-ла-ла-ла ла-ла-ла

Ла-ла ла-ла ла-ла-ла ла-ла

А Путін –

Лай-лай, ла-ла-ла-ла-ла ла-ла-ла

Ла-ла ла-ла ла-ла-ла ла-ла»

 

В основному, «Вар'яти» мають мініатюри на буденну тематику: теща й зять, шлюб чоловіка та жінки... А також розповідають смішні історії з власного життя.

 

Один із жартів гумористів: «Народні депутати поїхали в аквапарк, залізли на гірку і... понеслось гівно по трубах».

 

В інтерв’ю Сергій Притула розповів, що квитки на концерт у Комсомольську не дуже добре продавалися, і їм пропонували все відмінити. Та шоумен запевнив, що вони ніколи не скасовують концерти:


– Якщо кількасот людей придбали квитки, то вони хочуть отримати свою частку настрою. Їхнє право на відпочинок і задоволення не залежить від того, чи порожньо справа і зліва від них у ряду, чи там заповнено.


– Сергію, розкажіть, з чого почалася ваша волонтерська діяльність?


– З подій на Майдані, з того дня, як побили студентів. Наступного дня ми прокинулися, саме були у Львові, уся країна «на дибах», і ми мали їхати з концертами до Червонограда, там у нас 2 концерти в один день. Ми приїхали до міста і не розуміли, будуть у нас концерти чи ні. Тому що квитки розкуплені, у нас два аншлаги, але був якийсь такий негатив у повітрі, якась така тривога. І під Народним домом, де в нас концерт, стоїть кількатисячний мітинг – люди записуються на Майдан. Ми думали вже відміняти концерт, але тут підійшли хлопці, які кажуть: слухайте, ми купили квитки на ваш концерт, давайте ми ще його подивимося і в автобуси – на Майдан. Ми вирішили з хлопцями виділити кошти на аренду одного автобуса, і частина протестувальників з Червонограда поїхала за наш кошт. Тоді ми вирішили, що буде справою честі підтримка тої справи.


– У багатьох Сергій Притула асоціюється з «Файною Юкрайною». Цей проект закритий на віки вічні чи є якась надія на продовження?


– Останні серії «Файни» ми знімали ще в червні-липні 2010 року. Проект не функціонує вже 5 років, я думаю, що там вже нічого не вдасться, тому що виникло багато непорозумінь між нами, співпродюсерами. Я шкодую, що все так закінчилося. Ми могли ще спокійно сезонів 2-3 існувати. Зрештою, я хотів відзняти повнометражний фільм, який гарантовано окупився б у вітчизняному прокаті. Це було б весілля Марічки й Антона, і то була б «істєріка». Я його бачив, воно мені снилося.


– Який із днів народження «Вар’яти шоу» вам запам’ятався найбільше?


– Мабуть, це був наш другий день народження. Я тоді ще думав, що треба робити якусь програму з родзинками і запрошувати якихось «special guests». У Львові у нас була «Пікардійська терція», і родзинкою концерту став Діма Коляденко, який, по великому рахунку, два слова українською скласти не вміє. У нього була гумореска Павла Глазового «Як зайчисько до лисички залицявся». Як він так вправно вивчив її напам’ять, я не знаю, але він мав виступати з нею. І він каже: давай я після того ще пісню «Діма Коляденко» заспіваю. І коли він співав ту пісню, то зробив велику дурницю. Його просто зал дуже тепло сприйняв: точніше – жіноча половина, чоловіча не дуже. Під час виконання пісні люди почали вставати і підтанцьовувати. Він пішов у зал, і одна жіночка вискочила й почала цілувати йому руки. Від того Дімі знесло башню, він подумав, що його просто всі люблять. Він пішов по залу, і хотів, щоб люди йому підспівували: «Діма, Діма Коляденко» – «Діма, Діма Коляденко». І він підходить до столика, де сидять такі бугаї з «Рава-Руської» митниці, і він їм «Діма, Діма Коляденко» – а хлопці в мікрофон: «Пошел на хер». Ми угорали з того дико, але Діма в печаль не впав, він дуже позитивний хлопачка.


– 22 червня у вас день народження. Який із них вам запам’ятався найбільше? Якийсь випадок цікавий розповісти можете?


– То був випадок, коли мені виповнилося 19 років. Це було дуже яскраво. Це трапилося у Лондоні, о другій годині в ніч з 21 на 22 червня (мені ж уже офіційно 19 стукнуло). Мені добряче «вломили» представники арабської та африканської діаспори. І я після цього 4 місяці відвалявся по госпіталях і вдома на койці, не маючи можливості працювати, а іноді навіть толком ходити.


– А за що хоч вломили?


– А за що можна вломити? Та за дівку вломили, все як завжди!


– Які у вас найближчі творчі плани?


– Мої найближчі творчі плани – виспатись, а потім все решта. Зараз добити тур. Нам залишилось ще 20 з лишнім міст. В нас на літо буде головне завдання – збивати потихеньку матеріали. Керівництво «Нового каналу» ніби позитивно ставиться до того, щоб екранізували нас, зробити телеверсію «Вар’ятів». Тому я сподіваюсь, що осінь у нас буде насиченою: у нас Європа, повторний заїзд на Центральну і Східну Україну, Миколаїв, Херсон і Одеса, а також телеверсія «Вар’ятів». Як ми то всьо маєм встигнути за ту нещасну осінь? Але ми спробуємо то зробити.

Автор: Юлия Волынская Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх