Ecolines став причиною реформи автобусних перевезень в Україні

27.02.2018, 10:00 Переглядів: 12 010

 

«Ринок автобусних перевезень перейде на абсолютно новий сервіс протягом одного-півтора років», - заявив 8 лютого в ефірі одного з телеканалів Володимир Омелян, міністр інфраструктури.

Після появи  Україні європейського перевізника ECOLINES, поняття пасажирських автобусних перевезень докорінно змінилося. Кожен українець, який користується послугами перевізників, напевно, погодиться, що вони не надаються на належному рівні. Пасажири більше не погоджуються на той рівень послуг, які надають українські перевізники.


У той час як, ECOLINES ПРОПОНУЄ ВИКЛЮЧНО НОВИЙ І ЯКІСНИЙ СЕРВІС за більш прийнятними цінами. Тільки сучасні автобуси, широка географія маршрутів по Україні та закордон. Крім того, компанія обладнала свої автобуси вбиральнями та різними розважальними девайсами для своїх пасажирів, такі як WiFi і планшети. Щоб скоротати час проведений пасажиром в дорозі.

 

Днями ECOLINES презентувала нову послугу, яка дозволяє стежити за своїм автобусом в режимі онлайн. У разі, якщо пасажир дезорієнтувався або не може знайти автостанцію, або ж автобус затримується з якихось причин. Послуга працює дуже просто: на сайті пасажир вводить номер свого квитка і стежить на мапі, де в даний момент знаходиться його автобус. Подібної послуги поки не надає жоден перевізник на Україні. Також, не всі можуть похвалитися спеціально розробленим мобільним додатком для своїх пасажирів.


ІДЕЯ ВІДСТЕЖЕННЯ АВТОБУСА, ВКРАЙ КОРИСНА ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ І ДОПОМОЖЕ ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ РОБОТИ БАГАТЬОХ автовокзалів. Останні, просто не можуть якісно виконати диспетчерську функцію, проінформувавши пасажирів, про будь-які зміни. Деякі автовокзали не працюють цілодобово і в нічний час пасажир залишається без підтримки та інформування.

 

У компанії висловили велику надію, що реформи все ж допоможуть регулювати партнерські відносини між перевізником і автовокзалом, і сподіваються на підтримку з боку уряду.

 

ECOLINES задає темп ринку автобусних перевезень, в першу чергу, піклуючись про своїх пасажирів. Комфорт і безпеку – основні пріоритети компанії.


www.ecolines.ua

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх