Під час поїздки Зеленського на Полтавщину Міноборони уклало контракти з місцевими підприємствами на 5 млрд грн

30.07.2024, 14:28 Переглядів: 6 711 Коментарів: 2

 

Судячи з оприлюднених президентом фото та відео, Зеленський учора відвідав і кременчуцькі підприємства

29 липня Міноборони уклало два оборонні контракти з українськими виробниками на майже 5 млрд грн, повідомляє пресслужба міністерства.

Підписання угод між «Агенцією оборонних закупівель» Міністерства оборони та підприємствами вітчизняного оборонно-промислового комплексу відбулося під час робочої поїздки регіонами Президента України Володимира Зеленського та міністра оборони Рустема Умєрова.

«Це надзвичайно важливо для зміцнення обороноздатності нашої держави. Адже ми купуємо і підтримуємо своє, сприяючи розвитку нашої економіки та промисловості. Дякую Президенту за підтримку у цих питаннях», – зазначив міністр оборони України Рустем Умєров.

Під час поїздки Володимир Зеленський та Рустем Умєров відвідали підприємства оборонної промисловості, щоб ознайомитися з їхньою роботою. У заході також взяли участь перший заступник міністра генерал-лейтенант Іван Гаврилюк та заступник міністра Дмитро Кліменков.

«Ми продовжуємо інвестувати в українського виробника, суттєво зміцнюючи наш оборонний потенціал. Збільшення обсягів виробництва підтверджує результативність спільної роботи, яку ми проводимо з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України. Це наш ключовий пріоритет», — наголосив Дмитро Кліменков.

Нагадаємо, що також під час цього візиту Зеленський пообіцяв посилити ППО в регіоні, а перша віцепремʼєр-міністерка — міністерка економіки Юлія Свириденко зазначила, що цього року в межах програми «Зроблено в Україні» Полтавщина отримає щонайменше 1,8 млрд грн. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 579
1
30 липня 2024 16:26

Два міл'ярда дронів для васюків.....


7 1
1 253
30 липня 2024 17:01

Ага. Майже так все й було . Проїзджали мимо побачили підприємство. На колінах нацарапали угоду та поставили підписи. Без числених узгоджень та бюрократій. Саме так угоди й складаються .


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх