Незаконні оголошення vs благоустрій. Хто кого?

23.06.2015, 15:52 Переглядів: 2 493

У Кременчуці триває боротьба з оголошеннями, які заборонені правилами благоустрою

До редакції "Телеграф" звернулися читачі, щодо незаконного розклеювання оголошень на стовпах.

 

"У місті величезна кількість стовпів і будівель просто завішана об'явами. Складається враження, що ці люди відчувають себе абсолютно безкарно. Чи проводиться робота по виявленню порушників благоустрою міста, яка кількість протоколів за півроку була виписана по факту таких порушень, чи використовується система "Какаду"? Своїми силами боротися з розклеювачами не виходить, зазвичай натикаєшся на хамство. А є ж служби, які повинні вирішувати ці питання. Є правила благоустрою міста, які обов'язкові для усіх”, - пише читач “Телеграфу”.

 

Керівник управління контролю за станом благоустрою та екологічної безпеки Сергій Гаріфов, пояснив:

 

- Система автодозвону “Какаду” працює. Але якщо ми блокуємо 1-2 номери, то поки заблокуємо третій, порушники працюють. Зараз мінімізуємо ситуацію, таких великих гравців, як “моря” ми прибрали, але залишилися приймачі металу та волосся. Кого можемо відслідкувати, складаємо протоколи. Наприклад, на протиправне розміщення оголошення перукарні склали протокол. А ось оголошення про надання кредитів, офіс знаходиться в Дніпропетровську, і до реклами ніякого відношення немає. Також підключаємо Міськсвітло, Полтаваобленерго та тролейбусне управління, щоб допомогли боротися з оголошеннями.

 

Нагадаємо, у Кременчуці працює система автодозвона “Какаду”. Суть якого полягає в тому, що в систему забивається база телефонів тих, хто розміщує свої оголошення на стовпах і фасадах будівель, що заборонено правилами благоустрою міста. Потім йде періодичний дозвон порушникам, і голос по телефону пропонує прибрати оголошення. Позбутися від наполегливих дзвінків можна, прибравши оголошення, і повідомивши про це у відділ благоустрою виконкому.

 

Раніше "ТелеграфЪ" писав про кременчужанина, який ідучи на роботу і з роботи зриває незаконно розміщені оголошення.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх