Які питання розгляне остання сесія Кременчуцької міськради 6-го скликання

16.09.2015, 10:05 Переглядів: 1 510

Оприлюднений порядок денний

Оприлюдений порядок денний останньої сесія Кременчуцької міськради 6-го скликання, яка відбудеться 30 вересня.  На розгляд депутатів виноситься 36 питань (враховуючи «Різне»).

 

Ось перелік цих питань:

 

1. Про нагородження почесним знаком «За заслуги перед містом».

 

2. Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів.

 

3. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2015 рік.

 

4. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 27.01.2015 «Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів».

 

5. Про затвердження рішень Кременчуцької міської ради Полтавської області від 21.08.2015 № 485, від 21.08.2015 № 486, від 21.08.2015 № 492.

 

6. Про надання згоди комунальному закладу культури «Міський парк культури і відпочинку «Придніпровський» на отримання кредитної лінії.

 

7. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 28.07.2013 р. «Про внесення змін до міської програми сприяння розвитку інформаційної діяльності редакції офіційної газети Кременчуцької міської ради «Вісник Кременчука» та КП «Кременчуцька міська телерадіокомпанія» на 2012 – 2016 роки».

 

8. Про затвердження Програми забезпечення молоді житлом в м. Кременчуці на 2016 – 2020 роки.

 

9. Про затвердження Положення про порядок розгляду електронних петицій у Кременчуцькій міській раді Полтавської області та її виконавчому комітеті.

 

10. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 27 січня 2015 року «Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Кременчука «Турбота» на 2015 рік».

 

11. Про затвердження нової редакції Положення про міський Центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Кременчуцької міської ради.

 

12. Про затвердження нової редакції положення про Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді.

 

13. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 29 листопада 2011 року «Про затвердження Комплексної програми підготовки молоді міста Кременчука до військової служби і призову її до Збройних Сил України на 2012 – 2016 роки».

 

14. Про передачу майна.

 

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 31 березня 2015 року «Про внесення змін до рішення міської ради від 27 січня 2015 року «Про затвердження міської Програми антитерористичних заходів на 2014 – 2015 роки у новій редакції».

 

16.  Про  затвердження  змін  до статуту комунального підприємства «Теплоенерго».

 

17. Про затвердження змін до статуту комунального підприємства «Кременчукводоканал» Кременчуцької міської ради.

 

18. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука елементів дитячих майданчиків від ПАТ «Кременчукм′ясо».

 

19. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2011 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх інженерних мереж».

 

20. Про затвердження міської Програми «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Кременчуці на 2916-2020 роки».

 

21. Про затвердження Положення про дольову участь власників квартир (квартиронаймачів) у капітальному ремонті, реконструкції, модернізації багатоквартирних житлових будинків м. Кременчука.

 

22. Про надання чи відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою     щодо     відведення     земельних     ділянок     громадянам    в

м. Кременчуці.

 

23. Про надання згоди на встановлення особистого строкового земельного сервітуту для розміщення тимчасового гаража громадянину пільгової категорії у м. Кременчуці.

 

24. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) юридичним та фізичним особам в м. Кременчуці.

 

25. Про надання та відмову в наданні згоди на поділ (об′єднання) земельних ділянок в м. Кременчуці.

 

 

26. Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об′єднання земельних ділянок в м. Кременчуці.

 

27. Про  надання,  вилучення  та  оформлення  земельних  ділянок  в  оренду в м. Кременчуці.

 

28. Про поновлення та відмову в поновленні договорів оренди земельних ділянок.

 

29. Про  припинення  права  користування  земельними  ділянками.

 

30. Про  внесення  змін  до  рішень  Кременчуцької  міської  ради.

 

31. Про надання згоди на відтворення Успенського собору на його історичному місці в м. Кременчуці.

 

32. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для продажу із земель комунальної власності в м. Кременчуці.

 

33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою  щодо  інвентаризації  земель  фізичним  і  юридичним  особам в м. Кременчуці.

 

34. Про створення інспекції державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

 

35. Про внесення змін до рішень Кременчуцької міської ради Полтавської області від 26 серпня 2015 року.

 

36. Різне.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх