Влада обіцяє дати кременчужанам грошей на путівки у дитячі табори

15.02.2016, 17:30 Переглядів: 2 573

Полтавська облрада має виділити 6 млн грн на оздоровлення дітей у 2016 році

Полтавська обласна рада планує прийняти рішення про виділення з обласного бюджету близько 6 млн грн на оздоровлення дітей на Полтавщині (в тому числі у Кременчуці) – замість грошей соцстраху, за які раніше купувалися путівки у дитячі табори. Про це повідомила заступник міського голови Кременчука Ольга Усанова. За її словами, фінансування буде паритетним – обласна рада дасть Кременчуку стільки ж грошей, скільки на оздоровлення дітей виділить міський бюджет.

 

Віце-мер Ольга Усанова наголосила, що повне або часткове відшкодування вартості путівок завдяки субвенції матимуть не тільки пільговики, але і всі родини, які звернуться за путівками для своїх дітей.

 

Як раніше повідомляв «ТелеграфЪ», починаючи з минулого року, Фонд соціального страхування України припинив відшкодування вартості путівок на оздоровлення дітей. Результатом цього стало те, що багато дітей не змогли потрапити до таборів. У Кременчуці, на відміну від інших міст та районів, ситуація із оздоровленням у 2015 році була найкращою.

 

– Кількість оздоровлених дітей минулого року у порівнянні з попередніми роками на Полтавщині майже вдвічі зменшилась. У 2014 році показник дітей, які отримали оздоровлення, сягав 18,7% дітей Полтавщини, у 2015 році він впав до 8,5%. У абсолютних числах — 13,5 тисяч дітей не змогли скористатися послугами оздоровлення, – повідомила Ольга Усанова. – Кременчук же за кількістю оздоровлених дітей зайняв перше місце.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх