Антимонопольний комітет "наїхав" на "Хомку"

24.03.2016, 09:04 Переглядів: 4 119

АМКУ заявляє, що надпис на упаковці з насінням «Шукай всередині гарантоване заохочення» не зовсім відповідає тому, що насправді знаходиться усередині

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України порушила справу проти кременчуцького підприємства ТОВ «ЛІДЕР СНЕК» (м. Кременчук) за ознаками недобросовісної конкуренції у вигляді поширенням інформації, що вводить в оману. Про це повідомляє пресс-служба Антимонопольного комітету.

 

За їх інформацією, співробітники АМКУ перевірили насіння "Хомка" (виробник кременчуцький «ЛІДЕР СНЕК»), що було виявлене у роздрібній торгівлі у місті Кіровоград у листопаді 2015 року. Вони встановили, що надпис «ШУКАЙ всередині гарантоване заохочення», нанесений на упаковку з насінням, повідомляє неповну інформацію.

 

"Зазначений на внутрішній частині акційної упаковки унікальний 9-ти значний код дає право участі покупцям Акційної продукції прийняти участь в Акції. Тобто, дає право взяти участь у акції, з наступним можливим виграшом, а не отримати в кожній упаковці гарантоване заохочення. Неповне повідомлення критично важливої інформації вводить пересічених споживачів в оману", - йдеться у повідомленні.

 

За інформацією АМКУ, розслідування у справі триває.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх