Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

26.03.2016, 11:00 Переглядів: 1 893

Книжкові новинки для інтелектуального дозвілля кременчужан читачам "Кременчуцького Телеграфу" презентує, Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького.

За роман «Катерина» Дарина Гнатко отримала перемогу у номінаціі «Вибір видавця» Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Книга, безумовно дуже цікава та кременчужан вони зацікавить ще й тим, що автор – наша землячка (живе і працює у Кременчуці).

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Бідна кріпачка Катерина змалечку не знала материнської любові, бо уже в три роки залишилась без мами. Відтоді в хаті панує зла мачуха Килина, яка зненавиділа дівчинку з першого погляду. Вона ж хоче видати пасербицю заміж за огидного, але багатого сотника Яковенка, який обіцяє щедру винагороду за шлюб з дівчиною. Катерина в розпачі: весілля ось-ось, а єдиний її захисник, друг дитинства, Микола, трагічно загинув. Хто її врятує? Та одного дня Катерина зустрічає графа Криштофа Гнатовського. Кохання спалахнуло миттєво. Та чи зможуть бути разом колишня наймичка та нащадок знатного роду?

 

 

Интеллектуальные детективы Дарьи Дезомбре, конечно же, вне конкуренции для читателей, которые любят не только следить за расследованием, но и познавать что-то новое, неизвестное. Если в предыдущих книгах автор обращалась к теме искусства, то в романе «Ошибка Творца» - к теме науки.

Идет охота на молодых и красивых людей: убивают телеведущего, актрису, политика… Все эти люди никак не связаны между собой, и следствие заходит в тупик… Все не так. Невиновные признаются в том, чего не совершали, а настоящий преступник, напротив, выходит из зала суда за «недостатком улик». Следователи Мария Каравай и Андрей Яковлев не могут с этим смириться и продолжая искать «корень всех зол», обнаруживают тонкую нить, уходящую в «лихие 90-е», в те года, когда жертв еще и на свете-то не было.

 

Давнее преступление, задуманное как благо, оборачивается трагедией, затрагивая все больше и больше людей…

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Тиражі роману Роберто Савіано (нар.1979) «Ґоморра» вимірюються мільйонами примірників, переклади більше ніж 40 мовами, десятки літературних премій, екранізація, яка здобула Гран-прі Канського кінофестивалю… Це з одного боку. А з іншого автор змушений розплачуватися смертним вироком, що йому винесла неаполітанська мафія – сумнозвісна Каморра.

 

З 2006 року, коли «Ґоморра» вперше побачила світ, Савіано покинув батьківщину та живе під цілодобовою охороною. Саме тому «Ґоморра» - це не просто бестселер, це символ мужності письменника, який не побоявся кинути виклик беззаконню, корупції, брудним грошам та зброї…

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Книги Натальи Нестеровой – это настоящий подарок для женщин. Их хочется прочитать, улыбнуться и задуматься. Ее книги где-то веселые и нежные, где-то грустные и печальные – вселяют надежду на то, что все к лучшему. Об этом и новая книга «Ищите кота».

 

Как быть, если в самый неподходящий момент застала любимого мужа с лучшей подругой, а тебя подозревают в несуществующем романе с начальником.

Честные и не очень жены, вредные и самоотверженные свекрови, благородные и коварные мужья…

 

Обо всем этом, а точнее о любви, пишет Наталья Нестерова. У каждого свое понимание слова «любовь». Поэтому, читая такие добрые рассказы писательницы, мы словно движемся по сложным лабиринтах жизни, со всеми ее поворотами и закоулками. А если, вдруг заблудились, всегда ести проверенный рецепт удачи: ищите кота! При чем здесь кот? Ответ на этот вопрос в книге.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх