Мер Малецький роз'яснив, яка посада у Валерія Декусара

29.03.2016, 13:53 Переглядів: 2 792

Мер Малецький роз'яснив, яка посада у Валерія Декусара

Міський голова Віталій Малецький відповів на питання депутата Анни Павленко

На сесії Кременчуцької міської ради мер Віталій Малецький відповів на питання про "віртуального" віце-мера Валерія Декусара.

 

- Ви вже визначилися з посадою Валерія Декусара. Він заступник міського голови чи керівник організаційного відділу? - запитала депутат Анна Павленко.

 

Віталій Малецький зазначив, що Декусар зараз перебуває у зоні проведення антитерористичної операції, за ним зберігається робоче місце, тому до демобілізації змінювати його посаду не можуть:

 

- Згідно чинного законодавства Декусар обраний членом виконавчого комітету Кременчуцької міської ради і призначений заступником міського голови. Процедурні питання будуть вирішені після демобілізації і його фактичного повернення до Кременчука. 

 

Нагадаємо, для депутатів було відкриттям те, що віце-мер насправді не віце-мер.

 

 

З'ясувалося, що мер Віталій Малецький не підписав розпорядження про призначення Валерія Декусара на посаду заступника. Про це стало відомо на засіданні тимчасової депутатської комісії з вивчення структури і чисельності виконавчих органів. Тоді і з'ясувалося, що Валерій Декусар офіційно займає посаду начальника організаційно-контрольного відділу. Зараз він знаходиться в АТО, йшов на службу з цієї посади і зараз вона офіційно залишається за ним.

 

Члени комісії поцікавилися, на якій посаді він отримує зарплату. Начальник бухгалтерського відділу виконкому відповіла, що Декусар отримує зарплату як начальник організаційно-контрольного відділу, а зарплату віце-мера економлять.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх